Tips van Radio Aalsmeer

Na een weekend met locatie-uitzendingen vanwege het Flower Festival, is het deze week iets rustiger. Deze week gaat het over vingerreflextherapie, is er een gesprek met een ‘engel’, de Westeinder Waterweek wordt besproken en op zaterdag zijn één of meer leden van het Aalsmeerse college te gast.
 
‘Echt Hollands’ 
Woensdag 22 juni is Truus Hoogendoorn te gast in het programma dat alleen maar Nederlandstalige muziek draait. Hoogendoorn heeft de opleiding tot ‘vingerreflextherapeute’ afgerond en komt hierover vertellen.
 
‘Let’s Go’
Te gast bij presentator Joey Kaandorp is Monique Musch van Kinderboerderij Boerenvreugd. Zij komt alles vertellen over de themadag 'Water' die zij op zondag 26 juni organiseren. 
 
‘Vrijdagavondcafé’
Vrijdag tussen 21.00 en 23.00 uur presenteert Ron Leegwater ‘Vrijdagavondcafé’ samen met Caroline Baarse. Erik van den Brun is er weer met zijn rubriek ‘Een boeiend gesprek’. Maar ook komt de Westeinder Waterweek uitgebreid aan bod.
 
‘Door de Mangel’
Afgelopen maandag ontvingen presentatoren Mylene en Elbert Huijts, Aris Avesta in de uitzending. Een Iraans talenwonder. Maandag 27 juni is er een nieuwe gast. Aris heeft namelijk zijn ‘engel’ Wil Bothe uitgenodigd. Zij vervult een heel belangrijke rol in het leven van het gezin Avesta. 
 
‘De Top 10 van… ’
Op maandagavond zijn wekelijks de tien favoriete nummers van een Aalsmeerder of Kudelstaarter te horen. Deze week ontvangen Miranda Gommans en Talitha van Itterzon Frans van der Wee. Frans is actief binnen het levensbeschouwelijk programma 'Goed Nieuws' en werkzaam als conciërge op een middelbare school. Hij zal zijn favoriete muziek laten horen vanaf 20.00 uur.
 
‘Goed Nieuws’ 
Zangeres en voormalig inwoonster van Aalsmeer Kathy Spaargaren komt op dinsdagavond 28 juni langs. Zij heeft onlangs een nieuwe CD uitgebracht. Ze heeft haar eigen nummers in Crossroads International Church gezongen. Haar nummer 'Journey on' wordt veel gebruikt in de kerk. Ze zal tussen 19.00 en 20.00 uur een aantal nummers live zingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel