Thema raden carnaval 2016

Voor een gezellig carnavalsfeest hoef je niet naar Brabant of Limburg, want ook in Kudelstaart weten ze wat carnaval vieren is. En de liefhebbers komen zaterdag 14 november al aan hun trekken, want dan wordt het nieuwe carnavalsseizoen ingeluid met het 11e van de 11e feest.

Carnavalsvereniging De Pretpeurders organiseert die avond in Dorpshuis ’t Podium een feest met als thema après ski.

Thema 2016 raden
Tijdens dit feest worden altijd verschillende ‘ceremoniële’ zaken afgehandeld en wordt het nieuwe thema voor carnaval 2016 bekendgemaakt. Op Facebook roepen De Pretpeurders iedereen op om alvast te raden naar het thema en ze geven hints.

Iedereen wordt uitgenodigd om het thema op te schrijven op een papiertje en dat in te leveren tijdens het feest. Hiermee maak je kans op een vrijeplekkeuze in de optocht of twee rijkaartjes voor het Prinsenbal.

Dit is het startsein voor de enthousiaste carnavalsvierders om te bedenken hoe ze op originele wijze voor de dag kunnen komen tijdens de kinder- en grote optocht en de feesten in het dorp.

Nieuwe prinses
De Pretpeurders zijn op zoek naar een nieuwe prinses. Vind je het leuk om je in te zetten voor Kudelstaart en de carnavalsvereniging te versterken? Vraag dan een inschrijfformulier op via de mail.

Om 20.11 uur gaat zaterdagavond de deur open. Kaarten zijn voor € 5 te koop bij Gall & Gall Kudelstaart. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel