The Beach in Nepalese sferen

Morgenavond is het in The Beach Nepal dat centraal staat. De Aalsmeerse Joke van der Zwaan organiseert een benefietavond om geld in te zamelen voor een kinderhuis dat getroffen is door de aardbeving in april vorig jaar.
 
Volleybal, een concert, een Nepalese markt; op allerlei manieren zal er morgen geld ingezameld worden voor kindertehuis ‘Ketaaketighar’, waar plaatsgenoot Joke van der Zwaan een warm kloppend hart voor heeft. De Aalsmeerse hoopt binnenkort hoogstpersoonlijk naar Nepal af te reizen om de opbrengst te overhandigen.
 
Supertribute
Een tiental teams zal morgen vanaf 19 uur eerst volleyballend met elkaar de strijd aangaan. De bijdrage van iedere deelnemer komt ten goede aan het goede doel. Dat geldt ook voor de verkochte entreekaartjes á tien euro per stuk voor het aansluitende concert. De band ‘Supertribute’ vult de avond met allerhande covers van bekende artiesten waaronder Supertramp en PinkFloyd.
 
Royale kant
Van der Zwaan heeft wethouder Jop Kluis gestrikt om als wedstrijdleider en presentator op te treden. De OSA (Ontwikkelingssamenwerking Aalsmeer) heeft toegezegd om de giften voor dit project te verdubbelen. Van der Zwaan hoopt dan ook dat Aalsmeer zich van zijn royale kant laat zien. Door alleen al aanwezig te zijn, geeft u het project een welkome steun in de rug.
 
Klik hier voor meer info.
 
Foto's: boven de band Supertribute, onder afbeeldingen uit Nepal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel