Terug van weggeweest: Verkoopdag Historische Tuin

Verkoopdag (Foto archief AV/Arjen Vos)

Door: redactie. De bekende jaarlijkse Verkoopdag in museum de Historische Tuin is terug van weggeweest. Door corona was het de afgelopen jaren niet mogelijk deze dag fysiek te laten plaatsvinden, maar zaterdag 26 maart is het weer zover.

De Verkoopdag vindt altijd plaats op de laatste zaterdag van maart. In Aalsmeer en omstreken is deze dag volgens het tuinbouwmuseum een fenomeen: “het is het ideale moment om authentieke tuinproducten van hoge kwaliteit te verkrijgen voor aantrekkelijke prijzen. Wie vroeg komt, heeft de ruimste keus.”

Ruim assortiment
Aan het assortiment zal het niet liggen. Zo is er een ruime sortering Aalsmeerse seringen beschikbaar, zowel struiken als bossen bloeiende seringen. Het museum staat ook bekend om de rozen en biedt deze dag een ruim assortiment struikrozen aan in diverse soorten en kleuren. Verder zijn er klimplanten zoals kleinbloemige Clematis (wit en roze) en is er een groot aanbod aan fruitbomen (appels/peren/pruimen). Ook biedt het museum diverse heesters aan en zijn er nog verschillende andere producten verkrijgbaar.

Vanaf 9.00 uur staan de medewerkers van de Historische Tuin klaar om bezoekers van advies te dienen en waar nodig te helpen bij het naar de auto brengen van de aankopen. Om 16.00 uur is de Verkoopdag ten einde. De Historische Tuin is gevestigd aan het Praamplein, met een openbaar parkeerterrein voor de deur.

Seizoensstart
De Verkoopdag is tevens de aankondiging van het nieuwe publieksseizoen op de Historische Tuin. Vanaf zaterdag 2 april is het museum weer zes dagen per week toegankelijk, van dinsdag tot en met zondag. Meer informatie: historischetuinaalsmeer.nl.

Foto archief AV/Arjen Vos

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin