Tentdienst ook te volgen voor ‘ongelovigen’

Een volle tent met naar schatting meer dan duizend bezoekers, zorgde zondag voor de aftrap van de Feestweek Aalsmeer. De kerkelijke viering, volgens de organisatie gezien als ‘de beste start van de feestweek’, was een vrolijke en uitbundige samenkomst geschikt voor alle leeftijden.

De Tentdienst was niet alleen maar een feestje voor christenen onder elkaar. Dankzij het laagdrempelige karakter van de dienst en de accommodatie kwamen er wel wat buitenkerkelijke geïnteresseerden op de dienst af, maar nooit zoveel als er komend weekend worden verwacht als het podium wordt gevuld met bekende artiesten.
 
Nieuwe stijl
Met samenzang, filmpjes, kinderkoor, luisterliedjes en een preek die in drie korte hoofdstukjes geknipt was, beleefden de aanwezigen een samenkomst die door iedereen goed te volgen was. Het was een ‘kerkdienst nieuwe stijl’, waarin werd gebeden voor een feestweek die Aalsmeer verbindt en waarin het lied ‘De Bestemming’ van Marco Borsato weerklonk. 
 
Dankzij de live cameraregistratie konden ook de mensen achterin de tent alles prima volgen op grote schermen. De gemonteerde versie is te bekijken op de facebookpagina van de Tentdienst.
 
Foto’s Arjen Vos (zie ook de gallery)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel