TeamTimmerman steunt Dag van je Leven

Dit jaar heeft TeamTimmerman als goede doel Stichting Dag van je Leven uitgekozen. De teamleden gaan zich de komende maanden inzetten om geld in te zamelen voor deze lokale stichting die mensen met een verstandelijke beperking de dag van hun leven bezorgt.

Naast de jaarlijkse en inmiddels bekende 'Tour de Poel' in september, staat TeamTimmernan dit jaar weer met een stand op de Koningsmarkt in de Zijdstraat. Na een jaar van afwezigheid hebben ze weer veel sponsoren bereid gevonden spullen te doneren om te verkopen. 

Vliegles winnen op Koningsdag
Op de TT-stand wordt een grote verscheidenheid aan producten aangeboden. Planten, bloemen, potten, vazen en er zijn weer vele mooie spullen van zolder gehaald. Ook maakt iedereen kans op het winnen van een proefles vliegen in een Cessna 172, aangeboden door Free Lancelot Luchtvaartactiviteiten. De winnaar mag zelf achter de stuurknuppel plaatsnemen naast de instructeur en nog twee extra passagiers meenemen.

De mensen van TeamTimmerman gaan hun best doen tijdens Koningsdag om veel te verkopen, want de totale opbrengst komt ten goede aan Stichting Dag van je Leven. Eerder kwamen de fietsers en lopers al in actie voor KDC De Lotusbloem, Hospice ThamerThuis, Kinderboerderij Boerenvreugd en Stichting Meer Armslag. TeamTimmerman vindt dit een mooi doel en geeft ze graag een steuntje in de rug.

Foto Team Timmerman

(advertentie)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel