Tasjes en kerstpakketten voor Voedselbank

De komende dagen zullen veel bewoners in Kudelstaart een oranje tasje van Voedselbank Aalsmeer/Kudelstaart op de voordeurmat vinden. Ze krijgen het verzoek om dit tasje te vullen met etenswaren als rijst, pannenkoekenmix, aanmaaklimonade en jam.

Vrijwilligers van Voedselbank Aalsmeer/Kudelstaart gaan vrijdag langs de deuren om de gevulde tasjes weer op te halen. Ze hopen dat ze veel volle tasjes in ontvangst mogen nemen.

Hulp
Voor het ophalen van de tasjes kunnen ze nog hulp gebruiken. Wie wil zich een ochtendje inzetten voor de Voedselbank? Een paar uurtjes tijd over? Mail of bel (06-2450 3659) dan om je aan te melden. 

Kerstpakket over?
Ieder jaar krijgen veel werknemers bij bedrijven kerstpakketten die ze eigenlijk niet nodig hebben. De klanten van Voedselbank Aalsmeer zijn er blij mee, want voor ruim vijftig gezinnen betekent dit een extraatje tijdens de feestdagen.

De Voedselbank is dan ook blij met ieder kerstpakket dat ze krijgen en dat ze kunnen gebruiken voor deze gezinnen. Ook aangebroken pakketten zijn welkom. De Voedselbank heeft vooral behoefte aan voedsel. Wijn en andere alcoholische dranken mogen ze niet uitdelen.

Inleveradresssen
Het kerstpakket kan ingeleverd worden op de volgende adressen:
* Wereldwinkel Aalsmeer, Zijdstraat 15, Aalsmeer
* Renault Nieuwendijk Aalsmeer, Zwarteweg 93, Aalsmeer
* Ford De Hartog, Madame Curiestraat 3, Aalsmeer

Bedrijven die kerstpakketten over hebben en willen doneren kunnen het beste rechtstreeks contact opnemen met de Voedselbank via telefoonnummer 06-44594446 of via de mail.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel