Supermarkt en Westeinderhage in Bewonersoverleg Dorpsraad

Westeinderhage: nu nog weiland (Foto archief AV/Arjen Vos)

Door: redactie. Maandag 30 januari organiseert de Dorpsraad Kudelstaart weer een Bewonersoverleg waar een aantal actuele zaken besproken zal worden. Belangrijk onderwerp is de tweede supermarkt in Kudelstaart. De Gemeente heeft op basis van het rapport van Bureau Ginder besloten dat er voorlopig geen tweede supermarkt in Kudelstaart zal komen. Het rapport zal worden toegelicht door de Gemeente. Afhankelijk hoe de cijfers worden geïnterpreteerd ziet de Dorpsraad nog wel mogelijkheden. De Dorpsraad is benieuwd hoe de bewoners er tegen aankijken.

Een ander item dat de gemoederen bezig houdt is de ontsluiting van de nieuw te bouwen wijk Westeinderhage aan de Bilderdammerweg. Op verzoek van de gemeenteraad heeft een onafhankelijk verkeerskundig bureau naar de mogelijkheid van een rotonde gekeken. Het Bureau komt tot de conclusie dat een rotonde op deze plek niet haalbaar is. De Dorpsraad zal dit onderzoek proberen toe te lichten.

Verder kan kennis worden gemaakt met wijkagent Dennis Raps en zal de Maatwerkgroep van Mijnsheerlijckheid haar activiteiten toelichten. De bijeenkomst in het Dorpshuis start om 20:00 uur.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin