Subsidie en advies voor verduurzaming particuliere huurwoning

(Foto Gemeente)

(Gemeentelijk persbericht) Particuliere verhuurders die huurwoningen willen verduurzamen komen mogelijk in aanmerking voor de Subsidieregeling Verduurzaming en Onderhoud Huurwoningen (SVOH). Met deze regeling kunnen zij subsidie krijgen voor energiebesparende maatregelen en onderhoud aan de huurwoningen. Op 28 maart is er een gratis webinar over deze subsidieregeling.

Particuliere verhuurders kunnen subsidie krijgen voor allerlei energiemaatregelen zoals dak-, vloer- en gevelisolatie, isolerende ramen en deuren, energiezuinige ventilatie of nieuwe buitenkozijnen. Op dinsdag 28 maart vindt van 15.00-16.30 uur een gratis webinar plaats over de subsidieregeling. Kijk voor meer informatie en voorwaarden op rvo.nl/svoh. De SVOH regeling geldt niet voor woningen van woningcorporaties zoals Eigen Haard, daar zijn andere regelingen voor.

Servicepunt Energieadvies
De gemeente Aalsmeer maakt werkt van energiebesparing in woningen. Daarom ondersteunt Servicepunt Energieadvies Aalsmeer kleine particuliere verhuurders met gratis energieadvies voor hun huurwoningen. Dit advies geeft inzicht in de kosten en opbrengsten van maatregelen en is daarmee een handige basis voor een subsidieaanvraag. Neem voor meer informatie contact op met het Servicepunt Energieadvies Aalsmeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin