Studio’s Aalsmeer haakt weer in op Laatste Werkdag

Geen hond praat er al openlijk over, alleen onder vrienden wordt er met heimelijk genoegen over gesmiespeld. Maar hij komt er weer aan, op woensdag 30 december is de Laatste Werkdag. Gezellig zuipen tot je er bij neervalt, of is het meer? Een puur Aalsmeers verschijnsel in elk geval, dat vreemd genoeg nog niet over het land is uitgewaaierd.

Pas een enkele horecawebsite vermeldt het ingeburgerde evenement, zoals het Westeinderpaviljoen en café Sportzicht. Studio's Aalsmeer staat te trappelen om opnieuw een graantje mee te pikken en in te haken. Vandaag is het evenementencentrum aan de Van Cleeffkade de eerste die naar buiten treedt om Aalsmeerders er warm voor te maken.

Betrokkenheid vergroten
“Studio's Aalsmeer is bewust bezig de betrokkenheid in de omgeving te vergroten,” schrijft het bedrijf in een persbericht. Dat is de directe aanleiding geweest om de Laatste Werkdag in het programma op te nemen.

Directeur Menno Boermans vindt dat de studio's “weer een warm thuis voor de Aalsmeerders” moet worden. Op 30 december zijn er in Studio 6 tien optredens, waaronder de lokale band Jamento en rapper Def Rhymz.

                                           – advertentie –

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel