Stichting Dag van je Leven zoekt boten

Stichting Dag van je Leven organiseert op zaterdag 20 juni weer haar jaarlijkse botendag en is nog op zoek naar boten. Lichamelijk en/of verstandelijk gehandicapten zijn uitgenodigd om een paar uurtjes te genieten aan boord van één van de vele boten die meevaren.

In samenwerking met Stichting Ons Tweede Thuis en jachthaven Kempers in Leimuiden wordt deze botentocht voor de twaalfde keer georganiseerd en het belooft weer een groots spektakel te worden met muziek en veel gezelligheid

Gastheer voor paar uur
Stichting Dag van je Leven is op zoek naar enthousiaste booteigenaren, die zaterdag 20 juni mee willen varen en voor een paar uur gastheer/vrouw willen zijn (tussen 10 uur en 1 uur). Ieder jaar is het weer een uitdaging voor de organisatie om alle deelnemers een plekje aan boord van een boot te geven.

Omdat het evenement zo’n succes is geworden in de loop der jaren willen er steeds meer mensen met een verstandelijke beperking meevaren. En de organisatie wil ze natuurlijk allemaal een paar uurtjes op het water gunnen.

Wilt u ook bijdragen aan een gezellige dag voor mensen met een verstandelijke beperking? Kijk dan voor meer informatie en aanmelding op de website van Dag van je Leven. U kunt ook een email sturen aan met uw naam, adres, type en grootte van uw boot.

  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel