Stemmentellers en bureauleden gezocht

(Foto archief AV/Laurens Niezen Fotografie)

Door: redactie. Voor de verkiezingen voor Provinciale Staten en Waterschappen op woensdag 15 maart is de gemeente dringend op zoek naar stemmentellers en stembureauleden.

Wat het takenpakket voor de tellers betreft: er wordt alleen op partijniveau geteld. Dat betekent dat het tellen eerder klaar is dan bij verkiezingen voor Tweede Kamer of Gemeentraad. Tellers worden om 20:45 uur op het stembureau verwacht, het tellen start om 21.00 uur en is voor middernacht klaar. De vergoeding hiervoor is 40 euro.

Stembureauleden
De gemeente heeft momenteel nét voldoende stembureauleden om alle stembureaus te bemensen. Maar omdat de lijst met reserve-stembureauleden nog aan de korte kant is doet de gemeente ook een beroep op mensen die hier tijd voor en zin in hebben.

Aanmelden
Aanmelden kan via: Aanmelden als stembureaulid of stemmenteller (aalsmeer.nl). Of door een email te sturen naar verkiezingen@aalsmeer.nl.

 

3 reacties

  1. Het bijzondere is dat je na jaren actief te zijn geweest als stembureaulid je op de reservelijst wordt geplaatst. Zowel als stembureaulid als teller. Zeer teleurgesteld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel