Steeds meer half geboende bordjes in straatbeeld

Door: Arjen Vos. Er worden steeds meer bordjes in de openbare ruimte gesignaleerd waarbij de schoonmaker slechts de helft onder handen heeft genomen. Na de wegwijzers in de Beethovenlaan en het bordje bij de Algemene Begraafplaats, kregen we tips binnen van straatnaambordjes in diverse wijken waarbij hetzelfde patroon zichtbaar is. De ene helft brandschoon, de andere helft nog even vuil als dat het was.

De geheimzinnige schoonmaker lijkt het de laatste dagen vooral gemunt te hebben op straatnaambordjes. Onder meer benamingen van Lunalaan, 1e JC Mensinglaan en Berkenlaan zijn met spons en water onder handen genomen. Opvallend is dat de palen waaraan de vieze bordjes bevestigd zijn, ongemoeid zijn gebleven. Hoewel die ook best een schoonmaakbeurt zouden verdienen.

Taart
Mocht u als lezer ook nog ergens een bordje tegenkomen dat half schoongemaakt is, dan houden we ons van harte aanbevolen voor een foto. Graag per email sturen naar info@aalsmeervandaag.nl. Voor de eerste die een foto instuurt hebben we een taart van Bakkerij Vooges in het vooruitzicht.

Foto’s Arjen Vos, zie ook de foto’s onder de advertentie van schoonmaakbedrijf De Vries

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin