Startersprijs Briljant Entertainment naar zorgorganisaties

Vrijdagavond 21 november won Briljant Entertainment de titel ‘Starter van het Jaar 2014’. Het familiebedrijf mocht hiervoor een cheque in ontvangst nemen van € 500 dat doorgegeven wordt aan Zorgcentrum Aelsmeer en Stichting Opkikker.

Besloten is om op 8 februari 2015 een optreden te verzorgen voor de bewoners van Rozenholm en het Zorgcentrum. Ook komt er een optreden voor zieke kinderen bij Stichting Opkikker. Een van de Huiskens-kinderen weet uit ervaring wat Opkikker kan betekenen en daarom draagt het gezin deze stichting een warm hart toe.

Top van Nederland
Briljant Entertainment, met moeder Petra Huiskens aan de leiding, omvat drie bedrijven. Briljant Entertainment dat ingehuurd kan worden voor de muziek op feesten en partijen; Briljant Illusies waarbij zonen Roy en Justin professionele goocheloptredens op locatie verzorgen en Roy’s Magic Theater dat een klein theater is waar kinderfeestjes plaatsvinden.

De ambitie van illusionist Roy Huiskens is bij de top van Nederland te komen in 2016. Hij werd Nederlands juniorkampioen goochelen 2014 en bereidt zich nu al goed voor op het NK van 2016. Er zijn grootse plannen waarbij hij werkt met bekende mensen uit de entertainmentwereld, waaronder de choreograaf van Hans Klok.

Aanstaande zaterdag treed de vijftienjarige Roy op in een eigen dinershow in The Beach. Voor meer informatie zie de agenda.

Belangeloze optredens
Wethouder economische zaken Ad Verburg juicht het initiatief van Briljant Entertainment toe. “Dit is een goed voorbeeld van een maatschappelijk verantwoord bedrijf. Ze hebben al diverse keren belangeloos opgetreden voor het goede doel.” De wethouder vindt het een terechte Starter van het Jaar.

“Het is een innovatief familiebedrijf dat steeds op zoek blijft naar nieuwe acts. Een startende onderneming met kansen en volgens de jury een onderneming naar ons hart.”

Foto's: Petra Huiskens met haar drie zoons en een vriend bij de uitreiking 'Starter van het Jaar 2014'-award (foto Arjen Vos). Ad Verburg met John Jansen van Ondernemend Aalsmeer op de foto met Petra, Roy en Justin Huiskens (foto gemeente)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel