Stamtafel bespreekt politiek en belt Sint

In het programma Stamtafel op Radio Aalsmeer bellen de presentatoren Dirk Box en Dick de Geus Sinterklaas, die aan de vooravond van zijn vertrek naar Aalsmeer staat. Merkt hij in Spanje iets van de politieke strubbelingen in Aalsmeer? Heeft hij daarvandaan een verrassende kijk op de situatie in dit vlekje op de kaart?

Middenwegbewoner, bloemenondernemer en politiek volger Ron Hooyman is weer te gast. Ziet hij al verbeteringen in het politieke klimaat? En wat vindt hij ervan dat Amstelveen liefst snel Aalsmeer en Uithoorn inlijft (klik hier voor artikel van vandaag)? Verder kijkt het programma terug op de raadsvergadering van vorige week donderdag.

Wijkoverleggen
Dat dan in het eerste uur, van 20 tot 21 uur. In het tweede uur, tot tien uur, schuiven vertegenwoordigers van de wijkbesturen in de studio aan, zoals Rob Lutgerhorst (Stommeer) en Cor Knol (Hornmeer). Ook presentator De Geus zelf is wijkbestuurder, van De Dorper. Onder leiding van Patricia Vogels en Box praten ze onder meer over de 'kiesmannen' die in de wijkoverleggen zijn aangewezen om de inwoners van Aalsmeer direct of indirect te vertegenwoordigen in het nieuwe topadviesorgaan van Schiphol, de Omgevingsraad Schiphol.

Gastheer van de Stamtafel vanavond is Rinus van Itterzon, die ook de techniek verzorgt. Wie mee wil praten, kan live inbellen (0297 325858) of mailen. De uitzending op Radio Aalsmeer is van 20.00 tot 22.00 uur.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel