Sponsors achter Westeinder Water Week

Komende vrijdag klinkt het startschot van de Westeinder Water Week. Deze ‘week’ telt maar liefst tien dagen die bol staan van evenementen in, op en om het water. Om dit gebeuren mogelijk te maken, bereikte de organisatie overeenkomst met twee hoofdsponsors. Rabobank Regio Schiphol en De Meerse Accountants Associatie verbinden hun naam aan dit unieke evenement.
 
Het sponsorcontract werd afgelopen vrijdag getekend in een toepasselijke omgeving. In het havenkantoor van Jachthaven Kempers te Kudelstaart met zicht op de Westeinderplassen waar het straks allemaal gaat gebeuren. Haveneigenaar Joost Kempers sprak als voorzitter van de Westeinder Water Week de hoop uit dat de weersomstandigheden tijdens het evenement iets zonniger zullen zijn dan tijdens de ondertekening.
 
Succesformule
Namens De Meerse tekende directeur Jan de Groot de overeenkomst. Het aan de Oosteinderweg gevestigde accountantskantoor heeft veel klanten in de watersportbranche en voelt zich om die reden betrokken bij het evenement. “Vooral de samenwerking van zoveel verschillende partijen vinden wij mooi. Dat is de formule tot succes. Wij danken ons bestaan aan klanten in dit gebied en doen op deze manier graag iets voor de regio terug,” aldus Jan de Groot.
 
Trekker
Ook de Rabobank staat bekend om de ondersteuning van maatschappelijke projecten. Volgens Ron Leegwater, hoofd afdeling communicatie, draagt de Rabobank de watersport een warm hart toe. “Wij zien de watersport als een prachtige trekker voor de regio. Met de Westeinder Water Week kan Aalsmeer zich nog meer profileren als mooie en aantrekkelijke watersportplaats. Rabobank Regio Schiphol draagt hier graag een steentje aan bij.”
 
Foto: v.l.n.r. Jan de Groot, Joost Kempers en Ron Leegwater tonen de aankondiging van de Westeinder Water Week in de jachthaven van Kempers. (Foto's Westeinder Water Week)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin