Spinningactie voor voetbalveld

(Foto KHA)

(Advertorial) Maandag 10 april, Tweede Paasdag houdt Fitness Aalsmeer een spinningactie voor Kinderhulp Afrika. Voor tien euro per les kun je meedoen. Met de opbrengst wordt een voetbalveld aangelegd voor kinderen in Oeganda. De spinningactie, een soort fietstraining, is op twee momenten: van 9.15-10.15 uur en van 10.30 tot 11.30 uur. Aanmelden kan via fitness-aalsmeer.nl/groepslessen

Al 35 jaar zet Kinderhulp Afrika zich vanuit Aalsmeer in voor kinderen in Oeganda. In Namugongo heeft Kinderhulp Afrika een basisschool en middelbare school, waar zo’n 1000 kinderen les krijgen. Veel van hen zijn wees. Normaal gesproken heb je in Oeganda dan geen toekomst. Daarom investeert Kinderhulp Afrika juist in deze kinderen door het geven van goede scholing, onderdak en dagelijks goede maaltijden.

Nieuw voetbalveld
De kinderen houden van sporten. Op het terrein is een voetbalveld, maar dat moet nodig vernieuwd worden. Het zit vol hobbels en kuilen, en als het regent, is alles modderig. Het voetbalveld heeft een belangrijke sociale functie, ook kinderen uit de omgeving komen hier voetballen. Om het veld speelklaar te maken is 8.000 euro nodig.

Gift overmaken
Je helpt door mee te doen met de spinningactie. Maar je kunt ook een gift overmaken naar: IBAN NL43INGB0000005066 t.n.v. St. Kinderhulp Afrika o.v.v. voetbalveld. Kijk voor meer informatie op www.kinderhulp-afrika.nl/voetbalveld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin