Speelplaatsenplan bij Dorpsraad Kudelstaart

Woensdagavond is er wijkoverleg in Kudelstaart. Het meest in het oog springende onderwerp is de nieuwe aanpak van speelplaatsen in Kudelstaart. Wethouder Rik Rolleman zal het gemeentelijke uitvoeringsplan voor speelplaatsen uit de doeken doen.

“Het gaat om het leuker maken van de omgeving,” meldde hij daarover op het recente wijkoverleg in Oost, waar hij een soortgelijk verhaal hield. Rolleman merkte toen op dat uit onderzoek gebleken is dat buurtbewoners behoefte hebben aan een “eigen invulling” van de speelplaatsen en daar “een eigen weg” in willen vinden.

Vooraf inloop
Andere agendapunten zijn onder meer de opening van de jongerenontmoetingsplaats bij de Proosdijhal en de jaarlijkse herdenking bij de Propeller op 4 mei. Op de inloop voorafgaande aan het wijkoverleg, vanaf half acht, kunnen Kudelstaarters zich alvast laten informeren over de aanpak van de speelplaatsen in hun buurten.

Het eigenlijke wijkoverleg start om 20.00 uur. De locatie is het Dorpshuis Kudelstaart. Alle Kudelstaarters, en ook andere geïnteresseerden, zijn van harte welkom.

 

Lees vorig bericht

Inschrijving tweede Popkwis0297 van start

Lees volgend bericht

Sportweekend desastreus voor mannen


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *