Smikkelen van schooltuin

Uit 80 ingediende suggesties werd de schooltuin in Kudelstaart woensdag omgedoopt tot 'Smikkeltuin'. De pakweg 100 kinderen van de Antoniusschool konden wat dat betreft direct de daad bij het woord voegen want er was na het officiële gedeelte genoeg te verorberen: tomaatjes, radijsjes, paprika's en worteltjes. Maar ook was gezorgd voor een ijskar.

De tuin in Kudelstaart-Zuid waarover wij eerder deze week berichtten, is er gekomen dankzij een financiële injectie van het Rabobank Coöperatiefonds en Glastuinbouw Nederland. Maar zonder de flinke groep vrijwillige senioren die bijna dagelijks in de tuin te vinden is, zou het initiatief niet van de grond gekomen zijn. Er werden daarom als blijk van waardering cadeautjes over en weer uitgereikt. 's Avonds was er 'Open Tuin' voor familie van de kinderen.

Foto: Kinderburgemeester Hannah en haar opvolger Berber, toevallig leerling in de klas die voor de tuin zorgt, mochten de naam onthullen bedacht door klasgenoot Denley. Ze worden omringd door vrijwilligers en vertegenwoordigers van Rabobank en GlasTuinbouw Nederland.

Foto's Arjen Vos, zie ook de gallery onder de advertentie van Martinez IJs & Chocolade

(advertentie)

 

Eén reactie

  1. Zijn de de 7 heren en de dame op de bovenste foto zittenblijvers ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin