‘Slag om Aalsmeer’ heeft nog plek

Het winnende team van 2019: Multi Supplies met de Wisseltrofee (foto pr)

Door: redactie. De twee Aalsmeerse Lionsclubs organiseren op 16 november voor de vijfde keer het bedrijvenspel ‘De Slag om Aalsmeer’. Bij dit avondvullende spel ligt de nadruk op samenwerking, kennis en gezelligheid. Deze keer is FC Aalsmeer gastheer. Met dit initiatief willen de Lionsclubs geld ophalen voor Zorgcentrum Aelsmeer. Er is nog plaats voor enkele teams.

De afgelopen twee jaar werd het spel vanwege corona niet gespeeld maar deze lustrumeditie pakken de Lions flink uit. Het goede doel van dit jaar is het initiatief van Zorgcentrum Aelsmeer om kwetsbare ouderen met dementie te ondersteunen bij hun programma in gebouw Irene. Met een hometrainer en een scherm kunnen ze een virtuele fietstocht maken door Aalsmeer. Goed voor de beweging en het ophalen van herinneringen. De netto opbrengst van deze avond wordt besteed aan de aanschaf van de benodigde apparatuur.

Geen Einstein
Een team kan samengesteld worden uit medewerkers van bedrijven, verenigingen en organisaties. De laatste keer deden teams mee van onder meer OZ Export, Winkeliersvereniging Ophelialaan, Multi Supplies, Historische Tuin, Loogman, VVD/CDA, PACA, Meerlanden en GreenBalanz. Er is plaats voor 25 teams waarbij de avond voldoende gelegenheid biedt om andere mensen te ontmoeten tijdens de borrel en het buffet of na afloop.

Het bedrijvenspel zelf vergt de nodige concentratie: iedere vier minuten luidt de bel voor een nieuwe vraag. In totaal zijn er twintig vragen op allerlei gebied en natuurlijk ook specifiek Aalsmeerse. Maar volgens de organisatie hoef je beslist geen ‘Einstein’ te zijn om te winnen. Het best presterende team ontvangt de wisseltrofee en natuurlijk ook eeuwige roem.

Op de avond zelf wordt met eerder gekozen lokale goede doelen teruggekeken: Mike Multi, Ruben Spaargaren, de Kinderboerderij en Downtown Ophelia vertellen wat zij met de bijdrage van de Slag om Aalsmeer hebben kunnen doen.

De avond is bijna volgeboekt maar er zijn nog enkele tafels beschikbaar. Kosten voor deelname aan het spel inclusief buffet en drankjes bedragen per team/tafel van vijf personen 555 euro. Voor meer informatie en inschrijven kijk op: slagomaalsmeer.nl of mail naar deslagomaalsmeer@gmail.com of bel Quinten Bunschoten via 06-52078646.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin