Scholenmarkt dit jaar in Westplas Mavo

Morgenavond kunnen de toekomstige brugklassers zich weer oriënteren op hun toekomst. In de Westplas Mavo laten twaalf scholen uit de regio het beste van zichzelf zien tijdens de traditionele scholenmarkt. Tussen 18 en 20 uur is er vrije inloop.

Groenstrook en Westplas wisselen elkaar ieder jaar af als gastheer voor de scholenmarkt. Dit keer is Westplas Mavo weer aan de beurt. Parkeergelegenheid is niet heel ruim aanwezig. De organisatie roept dan ook op om zoveel mogelijk op de fiets te komen. Het busstation is op loopafstand.

De scholen die zich woensdagavond presenteren zijn gevestigd in Aalsmeer (Wellant Groenstrook en Westplas), Amstelveen (HWC, Amstelveen College, KKC, Panta Rhei), Hoofddorp (Kaj Munk, Haarlemmermeer Lyceum, KSH) en Uithoorn (Alkwin Kollege, Thamen, Praktijkschool)

Met vaak bontversierde marktkramen laten de scholen zien wat ze te bieden hebben aan de oudste kinderen van de basisschool en hun ouders. Daarbij heeft elke aanwezige school wel een of meerdere vertegenwoordigers die informatie verstrekken en geduldig alle vragen beantwoorden. Later in het schooljaar zullen de scholen hun eigen informatiedagen organiseren.

De Groenstrook heeft de open dag op woensdagmiddag 3 februari van 14 tot 16.30 en ‘s avonds van 18.30 tot 20.30. De Westplas zet de deuren open op donderdag 4 februari van 18.30 tot 21.00 uur.

Foto: scholenmarkt vorig jaar in de Groenstrook. (Foto archief AV)

                                                                – advertentie –

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel