Schiphol-parkeren verder aan banden

De gemeente legt Schiphol-parkeren verder aan banden. Vanaf vandaag is het binnen het gebied van het bestemmingsplan N201-zone niet meer mogelijk om al dan niet verkapt met Schiphol-parkeren te beginnen. Daartoe besloot de gemeenteraad vorige week donderdag in het besloten gedeelte. Motief: verdere wildgroei voorkomen.

De meeste bedrijven in dat gebied die dergelijke activiteiten op eigen terrein al langer ontplooien, opereren legaal omdat het bestemmingsplan dat toeliet. Zij vallen buiten de nieuwe regeling.

Actiever optreden
De gemeente gaat bovendien actiever optreden tegen illegaal Schiphol-parkeren op de openbare weg. Begin vorig jaar nam de gemeenteraad het besluit uitsluitend nog in enkele deelgebieden van Green Park Schiphol-parkeren toe te staan.

Foto: ParkFly toen het nog aan de Rietwijkeroordweg gevestigd was. Het bedrijf moest de locatie verlaten en zit momenteel aan de Aalsmeerderweg. Het vertrek uit de Schinkelpolder was een gevolg van strenger optreden van de gemeente tegen Schiphol-parkeren. (foto: AV-archief)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel