Samenwerking met RICK FM krijgt vorm

De komende dagen is het weer druk bij Radio Aalsmeer. Zaterdag wordt er live uitgezonden vanuit The Beach. Er zijn live optredens van en interviews met diverse bands in ‘Zaterdagavond Live’. Daarnaast komende week de bekende programma’s als ‘Let’s Go’, ‘Ik Hou van Holland’, ‘Door de Mangel’ en ‘Vrijdagavondcafé’. Nieuw is het programma ‘Buijten de Norm’, dat de collega's van Rick FM verzorgen.
 
‘Buijten de Norm’
De samenwerking met de Uithoornse lokale omroep Rick FM krijgt steeds meer vorm. Naast de programma’s ‘Uur van Puur’ en ‘Door de Mangel’ die ook in Uithoorn en De Kwakel te beluisteren zijn, zal ook een Uihoorns programma op Radio Aalsmeer uitgezonden gaan worden.
 
Voortaan wordt iedere woensdag om 22.00 uur de Aalsmeerse ether iets kleurrijker dan anders! In het nieuwe programma ‘Buijten de Norm’ bespreken Gavin en Emiel alles dat te maken heeft met de LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual en Transgender). Regelmatig komen er gasten langs die kunnen vertellen hoe hun leven beïnvloed wordt door hun geaardheid, of die van mensen in hun omgeving. Zaken als discriminatie, seksualiteit, misbruik, politiek en homo- en transseksualiteit in de entertainment wereld worden regelmatig besproken.
 
Aalsmeer houdt van…
Liefhebbers van Nederlandstalige muziek kunnen iedere woensdagavond afstemmen op Radio Aalsmeer. Van 18.00 – 19.00 uur draait Esther Sparnaaij bekende muziek van de huidige tijd, maar ook ‘gouwe ouwe’ van vroeger. Geef jouw favoriete Nederlandstalige plaat door aan Esther en wie weet hoor je de plaat op woensdagavond voorbij komen. Dat is niet alles, want ‘Ik hou van Holland’ biedt ook eens kans aan zangers en zangeressen. Indien jij als artiest louter Nederlandstalig zingt, ben je van harte welkom om live in de studio een optreden te verzorgen. Neem daarvoor –net als voor een verzoekplaat- contact op via Twitter met @ihvhAalsmeer.
 
Prinsessia belt met ‘Let’s Go’
Afgelopen week was er weer de ‘Raad het Plaatje’ prijsvraag. De winnaar mag  komen koken in de studio. De winnaar wordt vrijdag in de uitzending bekend gemaakt. Ook zal gebeld worden met prinses Violet, een van de prinsessen van Prinsessia die op 3 mei optreden in het Crowntheater. 
 
Vrijdagavondcafé
In het Vrijdagavondcafé een interview met Devin Hoogervorst van Westeinderpaviljoen over Koningsdag. Maar ook: Chiel Hollander over de Roparun die hij gaat lopen. En de social media rubriek van Deborah om 22.22 uur. Het thema van de Twitterhit is deze week: vienden (of: friends). Ken jij een goed lied met in de titel of de artiestennaam dit thema? Laat het weten via Twitter op @Vrij_avondcafe of via Facebook. Onder de inzenders verloten Ron en Caroline twee bioscoopkaartjes voor een film naar keuze. De presentatie zal deze week in de vertrouwde handen liggen van Ron Leegwater en Deborah Bothe.
 
‘Zaterdagavond Live’: optredens vanuit ‘The Beach’
Zaterdagavond 16 april treden er in The Beach meerdere zangeressen op. Radio Aalsmeer is ter plaatse om de optredens live uit te zenden en de artiesten te interviewen. Alle zangeressen zijn pupillen van Marian Pijnaker. Zij scoorde in het verleden twee Top40-hits als zangeres van de band Tower. In 2015 ontstond bij haar en een aantal vrienden (muzikanten) het idee om een talentenjacht te houden. Er wordt een Talentenjacht uitgeschreven met als hoofdprijs een artiestencontract. De line-up is als volgt: Joya Hanegraaf, Lisa van Zanen, Yasmin Kalff, Remedy II en Carolina Brusse. Brusse won in maart nog de talenjacht ‘Talent van 2016’ in Voorburg. Het programma ‘Zaterdagavond Live’ wordt zaterdagavond tussen 21.00 – 23.00 uur live uitgezonden op Radio Aalsmeer.
 
‘Door de Mangel'
Op maandag 18 april ontvangen Mylène en Elbert Huyts Kraanwagenchauffeur Marcel Mieremet in hun programma 'Door de Mangel.'
 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel