Samenwerking Boerenvreugd en OTT verlengd

Afgelopen zondag was het 23 jaar geleden dat kinderboerderij Boerenvreugd door koningin Beatrix werd geopend. In 1993 begon ook de samenwerking tussen de Stichting Kinderboerderij Aalsmeer (SKBA) en Stichting Ons Tweede Thuis (OTT). Beide partijen hebben aangegeven ook de komende vijf jaar met elkaar door te willen.
 
Voorzitter René Kroon van SKBA benadrukt in een persbericht dat het tekenen van de overeenkomst niets verandert aan de relatie tussen beheerders van OTT en de vrijwilligers/bestuurders van SKBA: “Het is al jaren een geoliede machine. Ons samenwerkingsmodel heeft in de regio en ook elders in Nederland navolging gekregen. De belangrijkste conclusie die je over ons partnerschap kunt trekken, is dat we vooral elkaar hebben ontwikkeld. Met de overeenkomst willen we uitspreken dat we graag met elkaar verder willen,” aldus Kroon.
 
Afspraken
Er zijn afspraken gemaakt over wederzijdse verantwoordelijkheden en verwachtingen. Ook zijn de lopende afspraken vastgelegd. Bijvoorbeeld over hoe beslissingen over de boerderij worden genomen, welke verantwoordelijkheden en bevoegdheden de beheerders hebben om namens Boerenvreugd zaken te regelen.
 
Feestelijk
Met de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst is een belangrijke bouwsteen voor de toekomst gewaarborgd. Vrijwilligers, donateurs, sponsors en andere belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de feestelijke ondertekening, volgende week vrijdag 18 november, vanaf 15:00 uur op kinderboerderij Boerenvreugd, Beethovenlaan 118 Aalsmeer.
 
Foto: een van de medewerkers van OTT op Boerenvreugd. Foto archief AV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel