Samen-op-Weg gemeente steunt Ride

Steeds meer ondernemers en verenigingen doen iets speciaals voor de Ride for the Roses. Ook de kerkenraad van de Samen-op-Weg gemeente Kudelstaart heeft besloten om op hun eigen wijze mee te doen met deze actie en de strijd tegen kanker te ondersteunen.

In de kerkdienst van 6 september zal daarom bijzondere aandacht gegeven worden aan de omgang met ernstige levensbedreigende ziekten zoals kanker. Het betekent ook, dat de dienst een half uur eerder zal beginnen om iedereen de gelegenheid te geven mee te fietsen met de tocht van 25, 50 of 100 kilometer.

Meedoen
Carin Bremer van de Samen-op-Weg gemeente organiseert, samen met predikant Hans van Dalen, het meedoen aan de Ride for the Roses. Bremer: “De kerkdienst begint eerder, om vervolgens met de jeugd en ook ouderen vanuit de kerk mee te doen aan de Ride for the Roses. Wij willen ook meedoen en bijdragen aan de strijd tegen kanker.”

Drie weken geleden is er tijdens de kerkdienst een presentatie gegeven door de Ride. “We hebben een eigen team ‘Samen Op Weg Kudelstaart’. Voor kinderen, die in staat zijn om 25 of zelfs 50 kilometer te fietsen is er een speciale sponsoractie. We hopen op deze manier veel geld in te zamelen voor dit goede doel en roepen ook andere kerken, bedrijven en fietsers op zich in te schrijven of KWF te sponsoren.”

Inschrijven of sponsoren kan nog steeds
En wil je niet fietsen maar wel iets doen? Meld je dan als vrijwilliger, sponsor, donateur of fan. Meer informatie over de verschillende toertochten en de cycletour van 100 kilometer is te vinden op de website van de Ride.

Daar kun je je ook inschrijven en je eigen ‘Mijn Ride-pagina’ aanmaken. Want als iedereen zich een beetje laat sponsoren, zorgt iedereen samen voor een indrukwekkend bedrag voor het KWF. Meer onderzoek naar kanker betekent meer kwaliteit van leven.

Foto: Thijn met zijn sponsorkaart van de Ride for the Roses. Hij heeft de kaart al helemaal vol (foto Samen-op-Weg gemeente)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel