Ruim 20.000 euro voor Nieuwveense speeltuin

Een aantal Inner Wheel leden bij het interactieve geluidspeeltuig Yalp Sona. (Foto Inner Wheel)

Door: redactie. Onlangs kon Alida Simoons, voorzitter van de Serviceclub Inner Wheel Aalsmeer, een cheque van €20.900 overhandigen aan Yvonne Kardol van Ipse de Bruggen in Nieuwveen. Dat bedrag is bestemd voor de nieuwe rolstoelvriendelijke speeltuin De Beleving op het terrein van Landgoed Ursula.

Het geld wordt specifiek ingezet voor de ‘Yalp Sona’, een interactief geluidspeeltoestel. Inner Wheel Aalsmeer organiseerde velerlei acties zoals een ‘Gooische Vrouwen’-bingo en de verkoop van wijn en chocoladeletters tijdens de feestdagen om het bedrag bij elkaar te krijgen.

Dank aan middenstand
De speeltoestellen voor de zowel jonge als oudere bewoners en gasten van Ipse de Bruggen voorzien in een grote behoefte en worden daardoor van groot maatschappelijk nut beschouwd. Dat Inner Wheel Aalsmeer zo’n groot bedrag bij elkaar heeft kunnen brengen is mede te danken aan de hulp van de lokale middenstand van Aalsmeer, Uithoorn en Mijdrecht en de dames die een kaartje kochten voor de bingo.

Yvonne Kardol van Ipse de Bruggen was blij verrast met de cheque en noemde het ‘een fantastisch bedrag’ waar een mooi deel van de speeltuin mee gefinancierd kan worden. De totale kosten van de nieuwe speeltuin bedragen zo’n 120.000 euro.

 

Lees vorig bericht

De juf van toen: Ellen den Boef-Keessen

Lees volgend bericht

Wethouder Van Rijn helpt het land in crisistijd


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *