Rondvaart winnen met SAWP-prijsvraag

Aanstaande donderdag is het weer zover, dan wordt de vierde winnaar bekend gemaakt van de prijsvraag die in het watersportmagazine ‘(Aals)meer: zomer’ staat.

U heeft nog drie dagen de tijd om antwoord te geven op de vragen. Moeilijk zijn de vragen niet, maar u moet er wel het Watersportmagazine voor doorbladeren. Deze is terug te vinden op de website van Stichting Aalsmeer Westeinder Promotie (SAWP).

Rondvaart 
Deze keer verloot het bestuur van SAWP een groepsrondvaart over de Westeinderplassen. Je mag met een groep van maximaal twintig personen het water op in een rondvaartboot van Westeinder Rondvaart.

Inmiddels zijn er al drie prijzen uitgegaan. Een Dragon H2O Floatable zonnebril van Nico-Optiek, een overnachting in een tipitent bij Rekreatiepark Aalsmeer en een dag zeilcursus voor twee personen bij Zeilschool Aalsmeer.

Vragen 
U moet antwoord geven op vragen als ‘op welke dag wordt de botendag van Stichting Dag van je Leven gehouden?’ en 'hoe wordt het eten bereid in de tipitenten van Rekreatiepark Aalsmeer?' De prijsvraag is op de website van SAWP te vinden en de vragen kunt u online invullen. 

Half maart verscheen het watersportmagazine ‘(Aals)meer: zomer’, een fullcolour tijdschrift dat bij meer dan 30.000 huizen in de bus viel in de regio. Een typisch Aalsmeers magazine met veel verhalen en foto’s uit het waterrijke dorp en uitgegeven door SAWP.

Volgende trekkingen
De volgende trekkingen vinden plaats op 17 augustus en 22 september. Dan maken de inzenders kans op VIP-kaarten voor Vuur en Licht op het Water en een etentje bij The Beach.

De prijswinnaars worden onder andere bekend gemaakt op de website van Stichting Aalsmeer Westeinder Promotie en AalsmeerVandaag.

Foto: Groepsrondvaart aangeboden door Westeinder Rondvaart (foto Arjen Vos)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel