Robend afgesloten vanwege aanleg duiker

Maandag 21 maart start de gemeente met de aanleg van een duiker bij de Hoogwatersloot in Kudelstaart bij Robend. Dit gebeurt in samenwerking met Waternet. Met deze duiker wordt een ondergrondse waterverbinding gemaakt tussen de Hoogwatersloot en de sloot gelegen aan het Robend. Hierdoor zal een betere doorstroming ontstaan tussen de waterpartijen in het gebied.
 
De werkzaamheden vinden plaats in de rijweg van Robend. Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren wordt de Robend afgesloten tussen Kudelstaartseweg/Bilderdammerweg en de Einsteinstraat voor al het verkeer, ook voor voetgangers en fietsers.
 
De werkzaamheden bestaan onder meer uit het verwijderen van het asfalt uit de rijweg en van een deel van de stoep, het aanbrengen van een betonnen buis in de bestaande inspectieput en het herstellen van de bestrating. De werkzaamheden duren ongeveer 3 weken.
 
Voor vragen over de werkzaamheden kunt u terecht bij de heer J. Overbeek, tel 06-26070605, of de heer M. Abrahams, tel 06-53868518. Meer informatie is te vinden op de website van de gemeente.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel