Ride for the Roses in (bewegend) beeld

[Bevat filmpje] Nog even terugkijken op het sportieve en indrukwekkende evenement dat Aalsmeer en omstreken afgelopen zondag in zijn greep hield? Hier een greep uit de vele foto's van de verschillende fotografen (zie gallery) en een video, gemaakt door twee enthousiaste Aalsmeerders. 

De organisatie is tevreden, ook op het gebied van incidenten. Ondanks de duizenden fietsers in 's werelds grootste peloton zijn er slechts vier meldingen van letsel en breuken op het noodnummer binnengekomen van deelnemers die aan de 100 kilometer meededen. De bezemwagen heeft zes personen met hun fiets mee terug genomen, waarvan een deelnemer last had van oververmoeidheid en vijf materiaalpech hadden. Bij de toerfietsers van de 50 en 25 kilometer waren er geen noemenwaardige incidenten, buiten lekke banden en een pleister. 

De vrijwilligers van de werkgroepen maken zich op voor de laatste evaluatie en hebben de afgelopen dagen Aalsmeer weer ontdaan van rode fietsen, posters en spandoeken. Volgend jaar wordt de 19e editie van de Ride for the Roses op 4 september gehouden, maar de plaats is nog niet bekend. Aalsmeer zal het in ieder geval niet worden op zo'n korte termijn, maar het is niet uitgesloten dat dit evenement voor het goede doel over een aantal jaren weer terug naar het bloemen- en waterdorp komt. 

(Foto's: Jaap Maars, Desiree Vreken en Arjen Vos)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel