Ride-auto kom je overal tegen

Grote kans dat je in en rond Aalsmeer de speciale Ride for the Roses-auto tegenkomt. Bij veel evenementen en op ‘hotspots’ in de regio is de auto met het promotieteam aanwezig. Zo was de auto afgelopen weekend te zien bij The Beach en zal hij aanstaande zaterdag en zondag bij ‘Kom in de Kas’ op de Hoofdweg staan.

In de werkplaats van Cor Millenaar BV is een donkerblauwe Mercedes Benz G-klasse omgebouwd naar een Ride-auto. Rosenboom Reclame heeft de auto wit gewrapt en voorzien van de juiste uitingen. Het is een auto geworden die goed opvalt en dat is nodig. De Ride for the Roses wordt op 6 september gehouden en deelnemers fietsen voor de strijd tegen kanker.

Bedrijven steunen initiatief
De auto is een blikvanger in de regio. In eerste instantie gericht om aandacht te vragen voor de Ride for the Roses en deelnemers te werven, maar omdat het doel van de Ride geld bij elkaar krijgen is voor KWF Kankerbestrijding kunnen bedrijven naast deelnemen met een bedrijfsteam ook hun logo op de auto kwijt. Voor € 250 per logo of € 500 voor een logo aan beide kanten kan er al gesponsord worden.

Afgelopen zondag was het Jumbo Koster die enthousiast twee logoplekken sponsorde. Dit in navolging van FloraHolland die de eerste sponsorplekken op de auto sponsorde. “We vinden het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan dit goede doel. Op deze manier maken wij ook een vuist tegen kanker,” aldus Roald Koster.

Voor meer informatie over deze vorm van sponsoring, waarbij bedrijven hun naamsbekendheid kunnen verhogen kan er gemaild worden.

Foto: de Ride-auto kom je overal in Aalsmeer en omgeving tegen. Maar ook bij FloraHolland in Naaldwijk stond hij om aandacht te trekken. (foto Cor Millenaar)

            

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin