Replica watertoren gesloopt

Foto: Robert Stokman

Door: Mariëlle Wegman. In augustus vroegen wij ons al af hoe lang de miniatuur replica van de watertoren het zou volhouden op de rotonde Zwarteweg. Op die vraag kunnen wij nu volmondig een antwoord geven: vijf maanden. Het ornament is dit weekeinde aan zijn einde gekomen. Daarbij lijkt het erop dat het lot een handje is geholpen.

De replica in betere tijden (foto: archief AalsmeerVandaag)

Het zag er toch aardig uit, die replica op de rotonde. Neergezet in de tijd dat er plannen ingediend konden worden, ter verfraaiing van de vernieuwde verkeerssituatie aldaar. Maar het moest kennelijk kapot en weg. Nu ligt de weg wel vrij om de rotonde te voorzien van ‘stoer groen’, dat voor de zomer gerealiseerd moet zijn.

Lees vorig bericht

Thirsa ‘jonge lijstduwer’ voor CDA

Lees volgend bericht

Kraamhouders Raadhuisplein niet blij met verhuisplannen


1 Reactie

  • Liep enige jaren geleden te wandelen in Oostenrijk en kwam middenin het bos een pracht van een hut tegen waar je gebruik van kon maken om bv te barbecueën, aangeboden door het dorp in de buurt in 1985.
    Geen spoortje van vandalisme….je vraagt je dan toch af, wat is het verschil tussen de jeugd hier en elders? en zou het ooit nog veranderen of gaan we gewoon iedere week op meerdere plaatsen de kapot gegooide ruiten van bushokjes bij elkaar vegen en vernieuwen, als u/jij het weet…

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *