René Martijn stopt als feestweekvoorzitter

René Martijn op het Praamplein (Foto: archief AV/Arjen Vos)

Door: redactie. Nog één feestweek en dan stopt René Martijn als voorzitter. Dat maakte hij maandag officieel bekend. Martijn is dan 25 jaar als bestuurder bij de organisatie van de feestweek betrokken geweest. Na 14 september draagt hij de voorzittershamer over aan Dave Strampel.

Bij de voorbereidingen en oprichting in 1994/1995 en de eerste feestweek in 1995, was René Martijn al betrokken. Begonnen als secretaris en na er een paar jaar tussenuit geweest te zijn, kwam hij terug als vrijwilliger. In die rol was hij onder andere jurylid van de Miss Aalsmeer Verkiezing, kondigde artiesten en bandjes aan, hielp bij de optredens van de Aalsmeerse bands/muzikanten, was verantwoordelijk voor het aanvragen van de benodigde vergunningen en regelde voorzieningen bij de Meerlanden. Sinds 2002 is Martijn voorzitter van Stichting Feestweek Aalsmeer.

Martijn zegt met een warm gevoel terug te kijken op zijn jaren binnen de stichting. Hij is er trots op dat Feestweek Aalsmeer ooit begonnen is met een feesttentje zonder vloer en ondertussen uitgegroeid is tot een mooi, groot, modern en veilig tentencomplex met alle denkbare faciliteiten, een gedreven bestuur, trouwe vrijwilligers, vele sponsoren en ontelbaar enthousiaste bezoekers. 

De 28e editie van Feestweek Aalsmeer vindt van 8 tot en met 14 september plaats.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel