René en Esther ‘supervrienden’ Dag van je Leven

Stichting Dag van je Leven is weer twee ‘Supervrienden’ rijker. Afgelopen zondag werden zanger René Eshuijs en zijn vrouw Esther Eshuijs-Rem door het bestuur van de stichting in het zonnetje gezet en ontvingen uit handen van voorzitter Rob Langelaan de Supervriend Award.

Al acht jaar komt zanger René Eshuijs zingen tijdens de Dag van je Leven feesten tijdens de Aalsmeer Feestweek in september. En ook zijn vrouw Esther Eshuijs-Rem is steeds van de partij voor onder andere de technische ondersteuning en helpt bij de optredens van de cliënten van Stichting Ons Tweede Thuis.

Bedankje
Het bestuur heeft deze award in het leven geroepen om mensen die veel voor de stichting betekenen te bedanken. Voorgaande jaren ging de award naar Jolanda Visser, Ad Koens van het Partyschip, Henk Sietsema, Clown Berry Merlin i.m., Dutch Flower Group, De Osdorper en Van Muyden Bakkerij.

“René en Esther hebben deze prijs zeker verdiend,” aldus Dirk Box van Stichting Dag van je Leven. “René weet als geen ander de aanwezigen in de feesttent te vermaken en beiden kunnen ze als de beste omgaan met al onze gasten met een verstandelijke beperking. Niks is ze te gek en we zijn daarom dankbaar dat ze ieder jaar weer naar Aalsmeer komen.”

Nederlandstalig levenslied
De zanger van het Nederlandstalige levenslied en zijn vrouw kregen de prijs in café De Rembrandt in Heerhugowaard waar René optrad.  Dirk Box liet de aanwezigen horen dat ook hij goed kon zingen en zelfs Koos Alberts was van de partij. René is eerder dit jaar de winnaar geworden van de Koos Alberts Ondersteuningsprijs. Deze award voorziet in de behoefte om de muzieksoort ‘levenslied’ extra onder de aandacht te brengen binnen de muziekbranche.

René Eshuijs heeft al diverse Nederlandstalige singles op zijn naam staan. Onlangs kwam zijn nieuwe nummer ‘Alles in mijn leven’ uit. De zanger treedt regelmatig op in cafés, maar ook tijdens muziekfestivals zoals Tros Muziekfeest op het Plein.

De liedjes horen van René Eshuijs? Dat kan hier

Foto's: René Eshuijs is een graag geziene gast op de Dag van je Leven feesten (foto's Ilse Zethof). René met zijn vrouw Esther ontvingen de Supervriend Award (foto Dag van je Leven)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel