Recordopbrengst plantenactie Tiflo

Door: Arjen Vos. (bevat video) Niet alleen werd er afgelopen zaterdag door de Tiflo-scouts deur aan deur door Aalsmeer en Kudelstaart aangebeld om plantjes te verkopen, ook werden de diverse zorgcentra in de gemeente bezocht. Alleen werden daar de plantjes cadeau gedaan. Gesponsord door ondernemers en particulieren.

De verkoop van plantjes is een jarenlange traditie van de scoutinggroep die resideert onder de Karmelkerk. Met de opbrengst worden spelmaterialen aangeschaft en onderhoudsmiddelen gekocht. Toen corona het lastig maakte om huis aan huis te verkopen, werd het idee van een online verkoopactie geboren. Zo konden mensen op afstand plantjes bestellen die vervolgens aan de ouderen cadeau werden gedaan. Die actie was zo succesvol dat deze in stand werd gehouden. Niet alleen omdat het blijdschap teweeg bracht bij de ontvangers, ook vanwege de extra inkomsten die hiermee werden gegenereerd.

Met de verkoop van dit jaar werd de magische grens van 2000 verkochte planten doorbroken. Resulterend in een nieuw verkooprecord en een mooi bedrag voor de scouts.

(Foto en video Arjen Vos)

 

Eén reactie

  1. Wat een geweldige actie van jullie! Ik hoop dat er een vervolg komt. Fijn zulke jongeren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin