Prijsvraag SAWP, win overnachting in tipitent

Aanstaande woensdag is het weer zover, dan wordt de derde winnaar bekend gemaakt van de prijsvraag die in het watersportmagazine ‘(Aals)meer: zomer’ staat.

U heeft nog vijf dagen de tijd om antwoord te geven op de vragen. Moeilijk zijn de vragen niet, maar u moet er wel het Watersportmagazine voor doorbladeren. Deze is terug te vinden op de website van Stichting Aalsmeer Westeinder Promotie (SAWP).

Overnachting tipitent
Deze keer verloot het bestuur van SAWP een overnachting in een tipitent voor maximaal zes personen. Deze prijs is beschikbaar gesteld door Rekreatiepark Aalsmeer.

Vorige maand ging de Dragon H2O Floatable zonnebril van Nico-Optiek eruit als prijs. Deze ging naar Kudelstaart en werd gewonnen door Martine Serné. De zeilcursus voor twee personen bij Zeilschool Aalsmeer is inmiddels ook vergeven, maar de prijswinnaar hiervan heeft zich nog niet gemeld. Als dit binnen een paar dagen niet gebeurt, dan gaat de prijs weer mee in de verloting.

Vragen
U moet antwoord geven op vragen als ‘op welke dag wordt de botendag van Stichting Dag van je Leven gehouden?’ en 'hoe wordt het eten bereid in de tipitenten van Rekreatiepark Aalsmeer?' De prijsvraag is op de website van SAWP te vinden en de vragen kunt u online invullen. 

Half maart verscheen het watersportmagazine ‘(Aals)meer: zomer’, een fullcolour tijdschrift dat bij meer dan 30.000 huizen in de bus viel in de regio. Een typisch Aalsmeers magazine met veel verhalen en foto’s uit het waterrijke dorp en uitgegeven door SAWP.

Volgende trekkingen
De volgende trekkingen vinden plaats op 22 juli, 18 augustus en 22 september. Dan maken de inzenders kans op VIP-kaarten voor Vuur en Licht op het Water, een rondvaart voor 20 personen en een etentje bij The Beach.

De prijswinnaars worden onder andere bekendgemaakt op de website van Stichting Aalsmeer Westeinder Promotie en AalsmeerVandaag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin