Pret in het park

Door: Arjen Vos. Het vanwege corona voor het tweede achtereenvolgende jaar afgelaste Weekaatje werd afgelopen zaterdag gecompenseerd met een zogenaamd ‘Extraatje’. De in totaal 203 kinderen die zich hiervoor hadden aangemeld werden een hele dag bezig gehouden met tal van spelletjes in zowel het Hornmeerpark als de velden van FC Aalsmeer.

Daarmee werd de laatste zaterdag van de zomervakantie voor deze kinderen een waar hoogtepunt dat de sfeer uitademde van de Kindervakantieweek die dit jaar, compleet met huttenbouw in de tweede week van de vakantie plaatsvond. Eveneens op het terrein van FC Aalsmeer. Deze zaterdag waren de omstandigheden de organisatie, bestaande uit een vijftigtal vrijwilligers, en de deelnemers zeer gunstig gestemd. Temperatuur ruim boven de 20 graden en water in overvloed maakte de dag tot een waar kinderfeest.

Foto’s Arjen Vos, zie ook de gallery onder de advertentie van H2 Makelaars

Eén reactie

  1. Een groot compliment aan de organisatie, WK staf, keuken- en barploeg en hele enthousiaste vrijwilligers op vele disciplines. Een topdag voor ruim 200 kinderen. Met dit soort mooie activiteiten is de vereniging FC Aalsmeer weer goed op de kaart gezet, dank aan allen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel