‘Poolparty’ op Westeinder

Door: redactie. Geen Bandjesavond, geen Aquapalooza, geen Plaspop. De behoefte aan festiviteiten in de zomer is groot en er mag maar zo weinig. Je bent jong en je wilt wat. Of: je leeft maar één keer. Argumenten zijn er altijd wel om een initiatief voor een feestje in coronatijd goed te praten. Zoals gisteravond deze spontane poolparty midden op de Westeinder. Verstandig? Daar zullen de meningen over verdeeld zijn. Maar probeer je maar eens in te houden nu de zomervakantie langzaam maar zeker aan zijn eindje komt.

Foto DU

21 reacties

 1. Ik woon op de herenweg en de muziek was wel te horen, maar stond echt niet te hard, de helikopter maakte meer herrie.

 2. Doe maar lekker associaal wij komen in het weekend niet meer op de haven regelmatig met keiharde muziek rondvaren en s’nachts rondscheuren met speedboten met of zonder verlichting alles kan in Aalsmeer!!

 3. Er is 1 boot geweest waarbij de 1.5m niet werd gehandhaafd. Verder is overal netjes rekening ermee gehouden, verder is het COMPLETE nonsens dat er wijken wakker zijn geweest van dit feest mocht het niet zo zijn dat dit om 10 uur klaar was in de avond, en de muziek niet dusdanig hard was dat je dit kilometers ver hoorde. Laten we het niet groter maken dan dat het al is 😉

 4. Wat een top feest! Wel jammer van de reacties hier! Lopen jullie ook zo te klagen bij ieder vol vliegtuig wat opstijgd?

 5. Beste mensen, dit feest is gehouden op de Grote Poel ter hoogte van Leimuiden. Dan vind ik het heel bijzonder dat je in woonwijken last hebt gehad van de muziek. En de handhaving is wel degelijk aanwezig geweest tijdens dit hele feest.

 6. Wellicht hartstikke leuk voor degenen die hier bij waren. Ware het niet dat er bewoners van complete straten/wijken van dit “spontane” feestje ongevraagd konden meegenieten.

  Buiten dat om vindt ik het ook nogal een dikke middelvinger naar de organisaties in Aalsmeer die vanwege corona maatregelen niets kunnen organiseren of daar de nodige vergunningen voor moeten zien te krijgen, en aan kunnen tonen de richtlijnen in acht te nemen.

  Ik begrijp best dat de behoefte er is om een leuk feestje te houden, denk dat onderhand de meeste mensen daar wel weer aan toe zijn, maar juist dit soort “acties” gaan ervoor zorgen dat er straks alleen maar weer meer beperkingen gaan komen. En daar heeft iedereen dan “last” van.

 7. Neem toch wel aan dat deze gebeurtenis bij de eerstvolgende raadsvergadering ter sprake zal komen als de raadsleden zichzelf serieus nemen.

 8. Ondanks dat ik niet hou van dergelijke feestjes en de herrie die daarbjn gepaard gaat moeten we ons niet zo druk maken over ……
  We praten ons constant een bepaalde angst aan die totaal onnodig is.
  Verspreiding via de buitenlucht?? Nog niet wetenschappelijk over gelezen. Wel een hoop mensen die mij dat willen doen geloven maar helaas.

 9. Beste Burgermeester,

  Het was een top feestje dankje wel🤘😉😁👌

 10. Beste burgemeester en/of wethouder van Aalsmeer, waarom stapt u op dit soort avonden niet in uw (gemeente)boot om zelf te kijken wat er misgaat op de Westeinderplas en zo nodig op te treden. Laat u eventueel begeleiden door de politie en/of handhavers, maar laat u zien als bestuurder en gezagdrager.

 11. Echt een compliment naar de organisatie. Iedereen lekker op zijn eigen boot. Ouderwets genieten van de gezelligheid op de westeinder zo als het hoort. Van Nederlandse hits tot lekkere beuk plaatjes voor iedereen wat. Ben er zeker weer bij op de volgende!

 12. Wat een schande! Wat een vreselijke herrie (muziek) en wat kortzichtig van de jeugd. En de politie cq handhaving. Die doet niets. Ondanks de aankondiging van de burgemeester dat er gehandhaafd zal worden.

 13. Nieuwe noodverordening Corona. Zie site gemeente.
  CORONA nieuws, noodverordering 14 augustus Het Aanwijzingbesluit.
  ALGEHEEL speaker verbod Westeinder.

 14. daan bannan
  blijkbaar moeten je ouders of opa en oma eerst op de IOC belanden dank zij jou,
  voordat jij tot besef komt hoe stom je kletst.

 15. Ik hoorde eens: voor skydiving 🪂 heb je geen parachute nodig….. voor twee maal skydiving wel!

 16. ‘Je leeft maar één keer.’ Dank zij de corona moeten vooral de ouderen maar wat korter leven.

 17. Hoe gezellig ook voor de deelnemers, toch moeten we dit blijven veroordelen zolang het risico’s oplevert voor oudere en kwetsbare mensen in hun omgeving! Bovendien kun je het als deelnemer niet maken om straks een beroeo te doen op medische zorg! A-SOCIAAL dus,

 18. Als alle ouderen nu ook eens gaan feesten misschien belandt de jeugd dan op de ic of komt wellicht te overlijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel