Pompoenen zoeken en prijzen winnen

Meer dan 140 kinderen speurden zaterdag de etalages van de winkels in Aalsmeer Centrum af op zoek naar verstopte pompoenen.

Voor het zesde jaar op rij werd er een pompoenspeurtocht georganiseerd en er waren ook nu weer prijzen te winnen.

Halloweenstijl
Op deze mooie herfstdag hadden vijftien winkeliers pompoenen in hun etalages gezet en kinderen konden met behulp van een plattegrondje hiernaar op zoek gaan. Bijna iedereen was erin geslaagd de oranje groente te vinden.

Overal in en rond de Zijdstraat kon je tussen 13.00 en 15.30 uur speurende kinderen tegenkomen, waarvan sommigen helemaal in Halloweenstijl verkleed. Zij mochten gratis op de foto bij Foto Kruyt.

Bij de speciale Halloweenkraam konden de kinderen een zakje griezelsnoep halen en geschminkt worden. En slagerij Ron Steen trakteerde het winkelend publiek op pompoenensoep wat zeer in de smaak viel bij jong en oud.

Prijzen winnen
Naast een leuk rondje wandelen door het centrum waren er ook prijzen te winnen. De hoofdprijs ging naar de zesjarige Joey Sparnaaij uit Aalsmeer. Hij won vier toegangskaartjes voor Artis en was er blij mee.

Anderen kinderen wonnen kaartjes voor het Crown Theater, pannenkoeken eten bij het Wapen van Aalsmeer, een fietscomputer van Waning Tweewielers, een fotoshoot bij Foto de Boer, een kappersbon van Kapper Sendy en een taartje van Bertram & Brood. 

Foto: Joey Sparnaaij won de hoofdprijs met de pompoenenspeurtocht (foto Meer Aalsmeer Winkeldorp)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel