Podcastserie met ‘lokale helden’

Door: redactie. Ondernemers Harm Koningen en Anna Maria Giannattasio presenteren deze week de eerste aflevering van een serie Aalsmeerse podcasts onder de naam ‘Gewoon Doen’. Als eerste gast hadden zij wethouder Robert van Rijn.

“Aalsmeer kent veel helden,” zegt Giannattasio, “aanpakkers die in het groot of in het klein nét het verschil maken. Verschillende van deze mensen zullen de komende tijd worden geïnterviewd en leveren verhalen op die inspireren en je mening misschien wel doen kantelen. Aalsmeer is vaak ‘ons kent ons’ maar met deze podcast leer je elkaar nóg beter kennen.” Een podcast is in feite radio maar dan elk moment te beluisteren. Op je PC of mobiel.

Koelkast en tennis
In deze eerste aflevering vertelt loco-burgemeester en wethouder Robert van Rijn over dienstbaarheid, management, moed tonen en wereldvrede. Maar ook over minder voor de hand liggende onderwerpen als het inrichten van zijn koelkast en welke rol tennis in zijn leven speelt. Het interview dat als basis dient van de podcast is eerder dit jaar opgenomen.

De podcasts zijn online te beluisteren via spotify of de reguliere uitzendingen van Radio Aalsmeer. Deze eerste aflevering op dinsdag 6 december vanaf 18:00 uur bij het Uur van Puur. 

Ook al zijn er al met diverse gasten afspraken gemaakt, Harm en Anna Maria geven iedereen graag de gelegenheid om kandidaten aan te dragen. Suggesties kunnen worden gemaild naar anna@puur.nl.

2 reacties

  1. een held of heldin is een bestand, fictief of historisch persoon die, wanneer geconfronteerd met gevaar en rampspoed of vanuit een zwakke positie, moed en de bereidheid tot zelfopoffering betoont voor een grotere zaak. (wikipedia)
    Tegenwoordig ben je ook een held als je heel hard kan fietsen of lopen.
    Er zijn ook nog helden op sokken.
    Voor velen is het dus makkelijker geworden om held te zijn.

  2. De titel is verkeerd. Van Rijn is namelijk geen Aalsmeerse held. De opzet is volgens mij goed en kan goed zijn. Maar svp wel echte helden kiezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin