Piramide-keurmerk peuteropvang Solidoe

Deze week was het feest bij Kinderopvang Solidoe. Peuteropvang De Stek, Sam Sam en Oostkroost behaalden het keurmerk Piramide, door Cito ontwikkeld. De onthulling van het officiële bordje bij de voordeuren werd samen met de peuters en hun ouders gevierd.

De Piramide-certificering is door een externe, onafhankelijke partij vastgesteld. De kwaliteit van de locatie moet voldoen aan de normen van Piramide. De Solidoe-vestigingen zijn door het verwerven van het keurmerk een zogenoemde eersteklas-VVE-locatie (Voor- en Vroegschoolse Educatie) richting ouders, onderwijsinspectie en gemeente. De ouders moeten kunnen merken dat er zichtbaar aan kwaliteit gewerkt wordt en dat de jonge kinderen op een speelse manier in hun ontwikkeling en taal gestimuleerd worden. De medewerkers zijn opgeleid om deze extra ondersteuning te kunnen bieden.

Feest met taart
“We hebben op de drie locaties tegelijkertijd een klein feestje gevierd, uiteraard met een echte Solidoe-taart,” vertelt leidster Cora Jooren. “Maar we hebben samen met de peuters dan ook hard gewerkt om dit keurmerk te halen.” 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin