Pensioen na vier burgemeesters

In 1987 zette Betty van der Vaart haar eerste stappen in het gemeentehuis van Aalsmeer en gisteren nam ze officieel afscheid met een besloten feestje in het Westeinder Paviljoen. Betty was de secretaresse van de burgemeester. Ze 'overleefde' maar liefst vier burgemeesters. 

Op haar afscheidsfeest kwamen ze haar alle vier gelukwensen met haar pensioen. Ze begon haar carrière bij de gemeente in verschillende secretariële functies en kwam na een tijdje te werken bij Joost Hoffscholte, gevolgd door Pieter Litjens en Theo van Eijk. Daarna kwam Jobke Vonk, die volgende week zelf ook afscheid gaat nemen van de gemeente Aalsmeer.

Betty zal zich voorlopig niet gaan vervelen, want naast haar vrijwilligerswerk voor de businessclub van het Crown Theater ondersteunt ze de werkgroep sponsoring van de Ride for the Roses. Bijkomen van haar afscheidsfeestje kan ze nog niet, want vandaag mag ze haar 66e verjaardag vieren en is ze nog 'gewoon' aan het werk. Na de overdracht aan haar opvolgster volgende week zal ze dan toch echt de deur van haar kantoor in het gemeentehuis sluiten.

Foto: Betty van der Vaart tussen 'haar' vier burgemeesters. (foto Saskia Rill)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel