Overvolle kerk tijdens kerstconcert Kudelstaart

Afgelopen zondag was het een drukte van jewelste in de kerk St. Jan Geboorte in Kudelstaart tijdens het kerstconcert S(w)inging Christmas. Kinderkoor De Kudelkwetters, gemengd koor Cum Ecclesia, zangkoor The Bridges en muziekvereniging Flora verzorgden een middag vol muziek, zang en gedichten.

De kerk was overvol en achterin stond het rijen dik met mensen die in kerstsferen werden gebracht. Er was veel samenzang, een aantal mooie solo's en de koren lieten ook afzonderlijk kerstliederen horen. Cum Ecclesia onder leiding van Irma Hogeboom-Zethof bracht sfeervolle nummers, als ‘We three Kings' en ‘Mary, sing alleluja’.

Chocomelk en glühwein
Gastkoor The Bridges uit De Kwakel onder leiding van Leo van Rijt werd begeleid door een keyboard, gitaar en slagwerk. Zij wisten de aanwezigen te boeien met liedjes als ‘Jingle bells’ en ‘Joy to the world’. De kinderen van het kleine kinderkoortje zongen de longen uit hun lijfjes  onder leiding van Paula Dogger-Rekelhof. Zij kregen iedereen aan het meezingen op onder andere ‘Rudolf, dat leuke rendier.’

Na afloop kon iedereen zich op het kerkplein te goed doen aan warme chocomelk, glühwein en kerstbrood. Dit was ter beschikking gesteld door IJsclub VZOD Kudelstaart.

Foto's: Het Kerstconcert 'S(w)inging Christmas werd druk bezocht (foto's Ilse Zethof)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin