Oudste inwoner opent vernieuwde zaal Zorgcentrum

Anna Joore vlak voordat ze de knip zet met Wendy Bergen van het Zorgcentrum (Foto: ZA)

Door: redactie. Dinsdag 18 juni vierde Zorggroep Aelsmeer de feestelijke opening van de gerenoveerde grote zaal van het Zorgcentrum. De zaal werd officieel geopend door de 106-jarige Anna Joore, niet alleen de oudste bewoner van het zorgcentrum, ook Aalsmeers oudste inwoner.

Arjan en Esther van Zeilmakerij Aalsmeer bezorgen de nieuw beklede stoelen (Foto: Arjen Vos)
(Foto: ZA)

Er is de afgelopen weken hard gewerkt om de zaal te renoveren. Met nieuwe verf, behang, wanden, gordijnen en stoelbekleding heeft de ruimte een eigentijds aanzicht gekregen. Wat de stoelen betreft; in plaats van ze te vervangen zijn ze opnieuw bekleed. Voor deze duurzame oplossing ging het Zorgcentrum in zee met Zeilmakerij Aalsmeer. De zaal is door AB Interiordesign ingericht met de nadruk op de kleuren van de Aalsmeerse vlag.

De vernieuwde zaal speelt een belangrijke rol in het dagelijkse leven van de bewoners en gaat dat nu ook doen voor omwonenden waarbij ruimte is voor gemeenschappelijke activiteiten en sociale evenementen.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *





banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin