Organisatie Bandjesavond verwacht groen licht

Muziek op het Raadhuisplein in augustus 2022 (Foto archief AV/Arjen Vos)

Door: redactie. Officieel is de vergunning nog niet binnen maar toch durft de organisatie van de Bandjesavond het aan om het traditionele evenement aan te kondigen. Reden voor dat optimisme is dat de gemeente de organisatie goed gezind is en dat aan alle veiligheidseisen en nieuwe normen wordt voldaan. Dus moet het 24 juni vanaf 20:00 uur weer een feestje worden in dorp.

Vanwege de herinrichting van de Zijdstraat en de hogere kosten is er besloten om het evenement net als in 2016 en 2017 centraal te organiseren op het Raadhuisplein. Een rondje dorp zit er niet in. Vermoedelijk wordt deze formule ook de komende jaren gehanteerd.

Lifeblood en Hucksters
Organisatoren Café Joppe, Café De Praam, Wapen van Aalsmeer en De Oude Veiling, met hulp van Ondernemersfonds Aalsmeer Centrum, gaan er dit jaar weer helemaal voor om jong en oud te laten genieten. Op het podium komen de jonge band Lifeblood, de ervaren rockers Hucksters die dan hun 30-jarig bestaan vieren, en dj Eric (Spaargaren). Voor ieder wat wils. En vooral ook lokaal, want de muzikanten komen allemaal uit de buurt. Toegang is zoals altijd gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin