Op de loop voor het goede doel

Een aantal medewerkers van supermarkt Hoogvliet aan de Aalsmeerderweg kwam donderdag 8 mei op een verrassende manier in beweging. Dit keer niet om vakken te vullen of klanten te voorzien van hun dagelijkse boodschappen maar om een estafette te lopen, fietsen en te skeeleren voor het goede doel.

De estafette liep langs alle filialen, het servicecentrum, het distributiecentrum, de centrale bakkerij en slagerij. De bedoeling was dat de deelnemers zich op een sportieve manier tussen de vestigingen voort bewogen. De sportievelingen van filiaal Aalsmeerderweg legden de tien kilometer naar vestiging Hoofddorp fietsend, hardlopend en skeelerend af in een tijd van vijf kwartier. Hoeveel geld de supermarktmedewerkers Axel Bakker, Walter Belt, Melvin Dokter, Rianne Molenaar, Bianca Oussoren, Jordy Puttock en Bianca Versteeg met hun inspanningen hebben opgehaald, is nog niet bekend.
 
Kinderdorp
Het geld is bestemd voor het Nederlandse echtpaar Alfons en Yvonne. Sinds 2001 zijn zij gevestigd in het kinderdorp Rehoboth, nabij Port Shepstone (Zuid-Afrika). Hier verzorgen zij de opvang van weeskinderen. Met de opbrengst van de estafetteloop wordt een school gebouwd. Naast de bouw van de school gaat er ook geld naar educatie en voeding.
 
Foto: Het team van Hoogvliet dat meedeed aan de estafette. (foto Hoogvliet)

 

Lees vorig bericht

De Vreugt en Appelman op radio

Lees volgend bericht

Coalitieakkoord: wie zorg nodig heeft, krijgt dat


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *