Op de fiets met Dorpsraad Kudelstaart

Tijdens het laatste wijkoverleg van Dorpsraad Kudelstaart was het een hot item. De kwaliteit en de veiligheid van de fiets- en wandelpaden in het dorp. Ook kwamen er veel onveilige verkeerssituaties voorbij, waarvan de bewoners hopen dat de gemeente hier wat mee gaat doen.

Om alles helder in kaart brengen en zo goed mogelijk voorbereid in gesprek te gaan met de gemeente, organiseert de Dorpsraad een zogenaamde fietsschouw. Een fietsronde door Kudelstaart waarbij diverse locaties worden aangedaan die zijn aangedragen door de bewoners.

Verbetermogelijkheden
Op zaterdagmiddag 13 december gaat de fietsronde om 14.30 uur van start vanaf Dorpshuis ’t Podium. Iedereen kan meefietsen om samen met andere Kudelstaarters de verschillende punten te bekijken. Op basis van de ronde wordt verslag uitgebracht aan de gemeente waarbij ook de verbetermogelijkheden besproken worden.

De Dorpsraad doet een beroep op ieders creativiteit door mee te denken in oplossingen en mogelijkheden aan te dragen voor verbetering. Eventueel kunnen de bewoners ook samen onveilige situatie aanpakken.

Aanmelden
Geïnteresseerden kunnen zich gratis aanmelden. Inschrijven kan door het sturen van een mail naar Dorpsraad Kudelstaart. Mocht u niet aanwezig kunnen zijn en wel input willen geven, dan kan dat via dezelfde mail.

Tijdens het volgende wijkoverleg op 12 januari 2015 om 20.00 uur in Dorpshuis ’t Podium wordt op de fietsronde teruggekomen en zal de heer Kreukels een toelichting geven vanuit de gemeente. 

2 reacties

  1. Jaja, geweldig idee, ik sta er helemaal achter. Maar kom op, op zaterdagmiddag?? Ga dat eens doen bij de Antoniusschool op een regenachtige dag om half 9… Wat er nu gebeurt, is hetzelfde als je paraplu uittesten op waterdichtheid als het buiten 30 graden is en een stralende hemel…

  2. is er ook een mogelijkheid om punten te melden als je niet aanwezig kan zijn. Bij wie zijn deze punten dan te melden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin