Ook ING kantoor gaat dicht

Nadat de ABN AMRO een maand geleden bekend maakte het bankkantoor in de Zijdstraat te sluiten, heeft ook de ING aan de Van CLeeeffkade haar vertrek aangekondigd. Vanwege het coronavirus is het kantoor al gesloten. De klanten van de bank kregen deze week in een brief te lezen dat het filiaal helemaal niet meer open gaat. Ook de geldautomaat verdwijnt.

Het argument wat de bank gebruikt is niet nieuw. “Steeds meer klanten regelen hun bankzaken online en daardoor zien wij dat er steeds minder klanten naar het kantoor in Aalsmeer komen,” aldus de uitleg van de bank. Mochten er toch klanten zijn die liever aan het loket verschijnen, dan worden ze in de bewuste brief verwezen naar het centrum van Hoofddorp waar momenteel echter vanwege de coronacrisis een minimale bezetting is. Wie vanuit huis bankzaken wil bespreken wordt opgeroepen dit via de computer met beeldgesprek te doen.

Wat er straks met de vrijgekomen ruimte gaat gebeuren is nog niet bekend.

Tekst en foto Arjen Vos

 

Eén reactie

  1. Reclamation l have conto in ing alsmeer l have got salar but l haven,t got money wiht company ab – 3 salar – 1 salar 22 week – 250euro ,23 week – 252 euro and 23 week -309 euro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel