Ook in N201 is het goed feesten

Na het stoppen van Feesterij De Bok, moest de organisatie van de Groep 8 feesten op zoek naar een nieuwe locatie. Die werd gevonden in Muziekcentrum N201. Ook op deze nieuwe plek gingen de 'groep achters' van de basisscholen uit Aalsmeer en Kudelstaart afgelopen vrijdag helemaal los. Om half 8 stond er al een lange rij voor de deur. Drie uur later kregen de ouders hun kinderen terug, met rode wangen, bezweet en schor.

Alle kinderen hadden goed hun best gedaan op hun outfit in de dresscode neon. Met gekleurde haren, lichtgevende brillen en schoenen en vooral felle kleding, waren ze klaar voor het feest.

Luidkeels
Organisator Eric Spaargaren (op de foto links) 
had naast vaste DJ Bink van den Tweel een gastoptreden geregeld van de DJ's van de inmiddels ook zeer bekende 'Geschikt' feesten. Deze zijn gericht op de jeugd tot 18 jaar en winnen steeds meer aan populariteit. De leeftijd van groep 8 was voor de DJ's Glenn V en DJ Akira ook geen probleem, alles werd luidkeels meegezongen door de jongens en meiden.

13 April nog een keer
Een vervolg kan volgens Eric Spaargaren niet uitblijven na het succes van vrijdag. “Op vrijdag 13 april zijn de kinderen van groep 8 opnieuw uitgenodigd om te komen feesten. Dit bericht werd met luid gejuich ontvangen door de aanwezigen,” aldus Spaargaren. Het thema is dan Tropical.

Kijk voor de aftermovie en foto's op groep8feest.nl

Foto's Laurens Niezen. Zie ook de gallery onder de advertentie van het CDA.

(advertentie)

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel