Ook dit jaar weer Tiflo-plantjes voor ouderen

De plantenactie van vorig jaar (Foto archief AV/Arjen Vos)

Door: redactie. Voor het vierde jaar op rij wil Scouting Tiflo Aalsmeer, rondom de jaarlijkse PlantenBakkenActie op 21 oktober, ouderen verblijden met een plant. Dankzij de vele donaties van inwoners en bedrijven uit de regio Aalsmeer mochten de leden van de Tiflo vorig jaar zo’n 400 ouderen verrassen. Dat aantal hoopt de scouting dit jaar minimaal te evenaren maar liever nog te overtreffen.

Om deel te nemen aan de actie roept Tiflo de hulp in van zowel inwoners als lokale bedrijven. Met een donatie worden zowel de scouting als alleenstaande ouderen blij gemaakt. Met de opbrengst van de actie wordt nieuw spelmateriaal aangeschaft en de zeilboten onderhouden.

Klik voor een donatie op deze link en er kan direct 5 euro worden overgeboekt op de rekening NL89 RABO 0189 5342 22 t.a.v. St. Scouting Groep Tiflo. Als bedrijf deze actie ondersteunen? Stuur dan een mail aan pba@tiflo.nl. Doneren kan tot en met 19 oktober.

PlantenBakkenActie 21 oktober
Op zaterdag 21 oktober bezorgen de 150 jeugdleden niet alleen de gedoneerde plantjes bij de verschillende verzorgingscentra, zij komen ook langs de deuren in zowel Aalsmeer als Kudelstaart om plantjes te verkopen. Dit doet Tiflo al zo’n 60 jaar.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin