Onderhoud Amstelaquaduct en Waterwolftunnel

De provincie Noord-Holland zal vanaf 16 tot en met 19 maart onderhoud plegen aan het Amstelaquaduct en de Waterwolftunnel. Het verkeer op de N201 wordt omgeleid en moet rekening houden met enige vertraging.
 
De N201 wordt ter hoogte van het aquaduct over de Amsteldijk in Uithoorn afgesloten van donderdagavond 16 maart 20.00 uur tot vrijdagochtend 17 maart 06.00 uur. Het verkeer tussen Uithoorn en De Ronde Venen wordt omgeleid via de Amsterdamseweg en de N196.
 
Waterwolftunnel
De Waterwolftunnel wordt van vrijdagavond 17 maart 19.00 uur tot zaterdagochtend 18 maart 06.00 uur én van zaterdagavond 18 maart 19.00 uur tot zondagochtend 19 maart 06.00 uur afgesloten. Het verkeer tussen de Legmeerdijk en de aansluiting met de Fokkerweg in Haarlemmermeer wordt met gele borden omgeleid.
 
Werkzaamheden
Voor de veiligheid en doorstroming van de Waterwolftunnel moet de tunnel regelmatig worden onderhouden. Drie keer per jaar wordt de tunnel afgesloten voor de werkzaamheden. Het gaat niet alleen om preventief onderhoud, er vinden ook inspecties en testen plaats. Bovendien worden wanden en markeringen gereinigd en de veiligheidsmiddelen gecontroleerd. 
 
Foto: Waterwolftunnel (Foto: Flickr/European Roads)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin